თუ გიფიქრიათ, რატომ აქვს ზოგიერთ საკვებს მჟავე გემო? მაგალითად, ლიმონს, გრეიფრუტს, არაჟანს და ა.შ მათ მჟავე გემოს მათში არსებული სხვადასხვა ორგანული მჟავა განაპირობებს. ასევეა ძმარიც, ის ძმარმჟავას ხსნარს წარმოადგენს. ძმარი სხვადასხვა სახეობის არსებობს, მათში ძმარმჟავას შემცველობაც სხვადასხვაა. ამ პროექტის ფარგლებში თქვენ განსაზღვრავთ ძმარმჟავას კონცენტრაციას სხვადასხვა ტიპის ძმარში გატიტვტრის მეთოდისა და აპლიკაცია phyphox საშუალებით. (ამისათვის დაგჭირდებათ ტელეფონში აპლიკაციის phyphox გადმოწერა, რომელიც შეგიძლიათ უფასოდაა გადმოწეროთ Google Play-დან Android მოწყობილობებისთვის ან App Store-დან iOS მოწყობილობებისთვის)